QR-kode på visittkortet

 

QR-kode gir det lille ekstra. Det eneste mottakeren behøver for å lese QR-koden er en smarttelefon med QR-kodeleser. Scan koden og kontaktinformasjonen legges direkte inn i kontaktlisten på mobilen eller man kommer rett til hjemmesiden din.

Vi kan hjelpe deg med generering av QR-kode til å ha på visittkortet. Du kan ha det som v-card (personen som scanner koden får kontaktinfoen direkte inn i kontaktlisten sin), lenke til hjemmeside eller annen informasjon. Ønsker du QR-kode på visittkortet så kontakt oss på tlf. 67 56 56 92 eller email. Det kommer kun kr. 120,- eks. mva. i tillegg pr. QR-kode

For større bedrifter tilbyr vi egen internettløsning med automatisk generering av QR-kode.

QR-kode, hva er det?

Du QR-kode er en todimensjonal strekkode som kan leses av med kameraet på en smart telefon. QR står for “Quick Response” og noe av poenget med koden er at informasjon raskt og effektivt skal kunne overføres fra trykt medium til digitalt.

Viktig å passe på med QR-koder

Det er mange som har dårlig kamera eller dårlig QR-kodeleser på mobilen. QR-koder kan derfor for endel være vanskelig å scanne hvis den er for liten og/eller inneholder for mye informasjon. Vi anbefaler at QR-koder på visittkort er minimum 17 mm. i høyde og bredde. Mengden informasjon bør begrenses til Firma, Navn, Tittel, Mobil og Email.

QR-kodeleser

QR-kodelesere kan du laste ned gratis på bl.a. Android Market og AppStore. Det finnes mange QR-kodelesere som kan lastes ned gratis, men kvaliteten varierer. Vi anbefaler i-nigma da vi mener den er blandt de beste.

i-nigma (App Store, gratis)

 

For mer informasjon, kontakt oss på tlf. 67 56 56 92 eller send oss en e-post på: post@visittkortnorge.no